Våre sponsorer

Vi har per i dag ingen sponsorer. Derimot ønsker vi potensielle sponsorer velkomne, og kan tilby plassering av firmalogo på nettsiden vår, ved bryggeplassen til Kyrre, samt på ulike arrangementsplakater- og info vi produserer.

For mer informasjon om sponsoravtaler kan man kontakte oss her!

Våre samarbeidspartnere

Norges Speiderforbund

Norges Speiderforbund (NSF) er vår moderorganisasjon, og er en landsomfattende barne -og ungdomsorganisasjon med ca. 19.000 medlemer. Som en organsisasjon av NSF forholder vi oss både til deres formålsparagraf og valgspråk.
Norges Speiderforbund arrangerer hvert 4.år en landsleir, hvor alle speidere i Norge samles for felles opplevelser. De arrangerer også flere ulike arrangementer gjennom året, deriblant ledertreningskurs.
Som medlem i 1.Isegran Sjø er du automatisk medlem av Norges Speiderforbund, noe som betyr at du har rett til å melde deg på kurs som arrangeres av NSF. Medlemsskapet i NSF gjør også at alle våre medlemmer er forsikret under speideraktivitet.
Vil du lese mer om hva Norges Speiderforbund er, og hva de gjør kan du lese mer på speiding.no 

Fredrikstad Krets er et av Norges Speiderforbunds administrative organ. Ut over det å være et administrativt organ er det også et samlepunkt for alle gruppene i Fredrikstad og omegn. Videre arrangerer kretsen felles arrangementer for gruppene, samtidig som det er en arena for meningsutbytte og gode læremuligheter for ledere rundt om i gruppene. Kretsen er også en god sparringpartner til å få igang spennende prosjekter både på krets- og gruppenivå. Kretsens høyeste organ er kretstinget. Dette tinget består av kretstyret, samt representanter valgt av gruppene.
1.Isegran Sjø setter pris på det gode arbeidet kretsen gjør, samt de mulighetene de skaper for speidervekst rundt om i Fredrikstad.
Ønsker du å lese mer om kretsen, og kretsstyrets arbeid kan du gjøre det på fredrikstadspeiderne.org

Sjøkorpset i Oslo

Sjøkorpset i Oslo er vår vennegruppe i Indre Oslofjord. Vi har de siste 7 årene jevnlig vært med Sjøkorpset på tur med flotte S/Y Mohawk II. Dette har vært fantastiske opplevelser for oss, og en stor drivkraft i arbeidet med å skaffe vår egen seilskøyte. Når vi nå endelig har fått oss «Kyrre» ser vi frem til mange spennende og hyggelige samseilaser i fremtiden.
Du kan lese mer om Sjøkorpset i Oslo på sjokorpset.no

Speider-sport

Speider-sport er speidernes egne sportsbutikk. Her kan du kjøpe alt fra speiderskjorte og skjer til sovepose og redningsvest. Alt overskudd fra Speider-sport går tilbake til NSF og dets medlemmer.
Speider-sport leverer også forskjellige profilplagg og er vår faste levrandør av t-skjorter og hettegensere.
Se hva speider-sport har å tilby på speidersport.no

Interessante linker

Faglig relevant